Skola

Skolprogram

Vi har en massa spännande program för grundskole- och gymnasieklasser. Sök något som passar er inom biologi, fysik, kemi, matematik och teknik. Du hittar all information om aktiviteterna på skolprogram. När du vet vad som passar så e-postar du eller ringer oss för att göra en bokning.

...i två lokaler

Verksamehet i Vetenskapens Hus är egentligen två hus. Byggnaden vid AlbaNova universitetscentrum, där vi har flera fina laboratorier som vi har fyllt med biologi, fysik, kemi, matematik och nu snart teknik. Naturens Hus i Bergianska trädgården, en byggnad med anor från 1800-talet, erbjuder den gröna biologin, miljö och geologi. Här hittar du vägbeskrivning.

Lärarfortbildningar

Under hösten kan du bland annat göra en fin vandring i Bergianska trädgården och lär dig mer om våra vanligaste träd. Du kan lära dig mer om programmering eller laborera i matematik. Läs mer om vårt utbud av fortbildningar.

För dig som elev

Gymnasiearbete, prao, helg- och sommarkurser. Det finns många aktiviteter i vårt hus hela året för de flesta åldrar. Läs mer om vad det finns för dig som elev.