Sponsorer och samverkan

Vetenskapens Hus ägs av KTH och Stockholms universitet och har ett antal samarbetspartners. Vår största samarbetspartner och externa finansiär är Stockholms stad.

Samverkan med näringslivet och organisationer

Vetenskapens Hus vill genom aktiv samverkan med näringslivet och organisationer ge besökarna en bild av vilka möjligheter som väntar i yrkeslivet efter avslutad utbildning inom naturvetenskap och teknik. Företagspartners bidrar bland annat till vår företagsutställning och en del experiment för att öka intresset för naturvetenskap och teknik.

Ge stöd till Vetenskapens Hus

Ert företag eller organisation kan ge direkt stöd till Vetenskapens Hus. Kontakta föreståndare Marcus Angelin direkt, 08-790 98 18, @email.

Ge stöd via KTH

Genom KTH:s rådgivande kommitté för fundraising kan ni ge stöd åt verksamheten. Läs mer om hur du kontaktar KTH fundraising.

Ge stöd via Stockholms universitet

Genom Stockholms universitet kan ni ge stöd åt verksamheten. Läs mer om hur du ger stöd till oss genom Stockholms universitet.

Bli företagspartner och var en del av Vetenskapens Hus

Våra sponsorer

Vetenskapens Hus vill genom aktiv samverkan med näringslivet ge besökarna en bild av vilka möjligheter som väntar i yrkeslivet efter avslutad utbildning inom teknik, matematik och naturvetenskap. Företagspartners syns bland annat i vår företagsutställning och i en del experiment. Genom ekonomisk stöttning bidrar de till att öka intresset för naturvetenskap och teknik.

Stöd från företag och organisationer

Vi samverkar idag med AstraZeneca, ScaniaFLIR och Ices sponsrar specifikt Sommarkurs för tjejer. Välkommen att ge ert stöd ni med.

Våra två största sponsorer

AstraZeneca är ett av världens ledande läkemedelsföretag. Deras framgång bygger på ett engagemang för nya idéer – idéer som inspireras av livet och som kan bidra till att skapa värden för våra intressenter.

Scania har som mål att ge sina kunder den bästa lönsamheten över produktens livscykel genom att leverera optimerade tunga lastbilar och bussar, motorer och tjänster och därigenom vara det ledande företaget i branschen.

Möt 77 000 ungdomar per år

Genom att samverka som företagspartner i Vetenskapens Hus så bidrar du till att få fler unga intresserade av naturvetenskap och teknik. Med gemensamma krafter visar vi ungdomar utbildningsvägar och karriärmöjligheter för att de ska finna spännande yrkesmål. Att inspirera 77 000 ungdomar per år och delta i många utåtriktade projekt på stan ger en fantastisk möjlighet att visa på framtida yrkesval i branschen.

Bli sponsor/näringslivspartners - vi söker alltid nya

Vi diskuterar gärna formerna för ett samarbete. Vi kommer gärna till er – eller kanske ännu bättre, bjuder er att komma till oss för närmare presentation och diskussion! Välkomna att teckna avtal med oss 2021.

Kontakt och mer information

Föreståndare Marcus Angelin, 08-790 98 18 @email