Sommarkurs för alla, vecka 32 2021

Tycker du att det är kul att laborera naturvetenskapligt och träffa nya vänner? Avslutar du åk 5-9 i grundskolan våren 2021 så är detta en rolig aktivitet för dig i sommar! Ta chansen att prova på aktiviteter som du har glädje av både nu och i framtiden!

Experimentera i kemilabbet, undersök stjärnhimlen i vårt planetarium, designa nya produkter med 3D-skrivare och upptäck insekternas fantastiska värld. Detta och mycket mer kan du ta del av under en händelserik vecka på sommarkursen där du handleds av studenter från KTH och Stockholms universitet.

Vetenskapens Hus har sedan länge anordnat sommarkurser i samarbete med flera aktörer. I år ges sommarkursen i samarbete med KTH, Stockholms universitet och Stockholms stad.

Kursinformation

Sommarkurs för alla ges under vecka 32 och börjar måndagen den 9 augusti. Årets kurs kommer att ha fyra parallella grupper med aktiviteter och laborationer vardagar kl. 9.30-12.00.

Kostnaden för kursen är 950 kr.

Datum under vecka 32: 9 augusti, 10 augusti, 11 augusti, 12 augusti, 13 augusti.

I samband med besked om plats på kursen kommer du få ett Swish-nummer för betalning. Först när betalning är gjord räknas din plats som bekräftad. Vid avbokning/sjukanmälan sker återbetalning enbart i form av presentkort på framtida kurser och relaterad verksamhet.

Anmälan

Anmälningslänk: : https://www.kth.se/form/vh-sommarkurs-2021

Kontakt

Allmänna frågor (om t.ex. anmälan): barnkurs@vetenskapenshus.se

Kursansvarig: Christofer Andersson