Helgkurs i kemilabbet

Helgkurser på Vetenskapens Hus

VIKTIG INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET

För att bidra till begränsning av smittspridningen av Coronavirus i samhället ställer Vetenskapens Hus in alla tillfällen för helgkurser fram till påsk, i ett första skede. Vi informerar löpande om läget för våra aktiviteter.

Vi följer noga den information som löpande presenteras av Folkhälsomyndigheten, KTH och Stockholm universitet och anpassar verksamheten efter den.


Vetenskapens Hus anordnar helgkurser i naturvetenskap, teknik och matematik för barn och ungdomar i åldrarna 6-16 år. Målet med kurserna är att barnen/ungdomarna ska lära genom att göra, våga ställa frågor, ha roligt med teknik och naturvetenskap och träffa på mer avancerade experiment. Deltagarna handleds av universitetsstuderande från KTH och Stockholms universitet som vi tror är spännande förebilder.

Aktuella helgkurser

Vi erbjuder ett antal helgkurser för barn och unga i olika ålder och med olika inriktning. Nedan hittar du de kurser som är aktuella just nu. Klicka på den kurs du är intresserad av för att hitta mer information om kursen och anmälan.