Vi ställer om verksamheten

Publicerad Tue, 03/10/2020 - 14:55

Vi ställer om verksamheten och jobbar helt digitalt under våren på grund av den pågående pandemin. Hoppas vi kan ses via surfplattan, mobilen och datorn framöver!

För att minska smittspridning ställer vi nu in alla fysiska möten, men ökar istället vår närvaro på nätet. Vi erbjuder exempelvis föreläsningar och arbetar med att ta fram onlineaktiviteter med labbinslag samt digitala vandringar för att stötta och inspirera både lärare och elever som pluggar på distans. Vi arbetar med mötesverktyget Zoom. Några exempel på aktiviteter som fortgår i april:

Alla fysiska möten under april är avbokade. Fler avbokningar och omställningar till digitala möten längre fram under terminen är sannolikt att vänta. Aktiviteter som berörs är exempelvis skolprogram, lärarfortbildningar och helgkurser i samtliga lokaler, men även evenemang vi deltar i på andra platser. Du som berörs av detta får också specifik information om vad som gäller för just din bokning.

Givetvis följer vi noga den information som löpande presenteras av Folkhälsomyndigheten, KTH och Stockholm universitet och anpassar verksamheten efter den.

Denna sida uppdateras fortlöpande så snart ny information tillkommer. 

Sidan uppdaterades: 2020-04-01 kl 14:30