Vi besöksledare

Här är vi som handleder er vid er laboration eller vandringVi läser vid KTH eller vid Stockholm universitet och är mitt uppe i våra utbildningar. Vi brinner för naturvetenskap och teknik och för att möta er ungdomar. Vi jobbar här för att visa intressant naturvetenskap och teknik, vad man kan använda det till och hur man kan jobba med det.
Välkomna att möta oss vid ert besök i Vetenskapens Hus!


davida.jpgDavid Aceituno (fy) - Går masterprogrammet i teoretisk fysik på KTH. Jag har alltid velat bli uppfinnare och får en kick av att förstå världens mysterier. Reser helst till en regnskog på fritiden.Twitter


Bild sally.jpgSally Bohlin (tk) - Jag läser andra året till civilingenjör inom maskinteknik på KTH. Jag har alltid tyckt att det är spännande att förstå och lära mig saker, och är särkilt intresserad av teknik och matematik. Bland det bästa som finns är känslan av att äntligen förstå något som man tyckt varit svårt, och känna att man kan själv. Den känslan vill jag försöka sprida till alla som kommer till Vetenskapens Hus! På min fritid är jag engagerad i studentverksamheter, hänger med kompisar och är ute i naturen. 


CA-square-80.jpg Christofer Andersson (fy) - Världen vi lever i fascinerar mig med sin komplexitet och detaljrikedom, likaså fascineras jag av fysiken och matematiken vilka kan beskriva detta. Jag läser därför tredje året på kandidatprogrammet i fysik vid Stockholms Universitet och drivs av att förstå... allt. Då jag inte jobbar på VH eller studerar tycker jag om att spela musik på något av mina 6 instrument, laga mat, umgås med vänner samt träna.


linneaandersson.jpg Linnea Andersson (ke) - Jag läser kandidatprogrammet i kemi vid Stockholms universitet, vilket jag kom in på efter att ha läst ett naturvetenskapligt basår. Där fastnade jag för kemins spännande värld och trivs jättebra på universitetet där jag får labba mycket och lära mig massa häftiga saker varje dag. När jag inte pluggar kemi eller arbetar på Vetenskapens Hus så gillar jag att springa långt, laga mat och umgås med nära och kära


linusarvstrand.jpg Linus Arvstrand (kemi) - Efter 10 år som glasmästare Valde jag att gå tillbaka till skolbänken, och har nu börjat på Kandidatprogrammet i Miljövetenskap på Stockholms universitet. Naturvetenskap tilltalar mig på så sätt att man får en större förståelse om hur naturen fungerar.


oscarb.JPG Oscar Bergqvist (fy) - Jag läser till Civilingenjör inom Teknisk Fysik vid KTH. Jag har ett stort intresse för vetenskap och slutar aldrig att fascineras över hur vacker och spännande vår värld är! Mina favoritämnen är fysik, astronomi och matematik. På fritiden tycker jag om att fika och diskutera med mina vänner, lyssna på musik och utforska Stockholm till fots.


andras.jpg András Borbély (fy/ma/te) - Jag började kandidatprogrammet i matematik 2012. Jag är uppvuxen i Ungern och kom till Sverige 2008. Jag har alltid varit förtjust i matten tack vare dess vackra komplexitet och om man tittar på den lite mer noggrannt så ser man att allting hänger ihop, som en stor spindelväv.


OskarD.jpgOskar Dahlin - Jag har en teknologie kandidat- och masterexamen med i kemiteknik från KTH där jag inriktade mig mot energi. Jag har även en naturvetenskaplig kandidatexamen från Stockholms Universitet i geovenskap. Jag är intresserad av förnyelsebara energikällor i synnerhet solenergi och solceller - något jag skrev examensarbete om på ett universitet i Brasilien och i en forskningsgrupp på KTH. På fritiden ägnar jag mig mycket åt idrott, framförallt uppskattar jag skidåkning, ishockey och tennis.


hugo_d.jpgHugo Davegårdh (bi) - Jag läser fristående biologikurser på Stockholms Universitet med målet att bli Marinbiolog. Att välja biologi kändes självklart eftersom jag alltid älskat djur och natur. På min fritid blir det mycket sport och musik och jag skulle inte heller tacka nej till lite äventyr.


Lena_Engström.jpgLena Engström (fy) – Jag läser civilingenjörsprogrammet i Teknisk Fysik på KTH och går en master i nanofysik. Fysiken är för mig ett fantatiskt verktyg för att undersöka materiens fundamentala egenskaper samtidigt som det kan vara grunden till lösningar på stora samhällsproblem. Jag vill inspirera andra utöver den ganska smala grupp som i nuläget blir ingenjörer att hitta till naturvetenskapen, för det har personligen gett mig så mycket. Min fritid spenderar jag helst med kaffe, katter och gärna en bra bok.


Nejla.jpgNejla Erdal (ke) - Jag är doktorand på KTH, skolan för kemivetenskap och forskar inom polymerteknologi. Jag arbetar med mikrovågsassisterad syntes av kolnanosfärer och grafenoxid från förnyelsebara källor. I mitt arbete ingår att karakterisera dessa nanomaterial och utforska deras användning i smarta biomedicinska applikationer och i polymerkompositer.


Beatrice.jpgBeatrice Eriksson (bi) - Började plugga miljövetenskap 2010 men har gått över till biologi gradvis över åren. Pluggar numera kandidat- och masterkurser blandat och siktar på att ta en kandidat i biologi och masterexamen i mikrobiologi. Har alltid velat bli forskare så en doktorandtjänst i mikrobiologi är det jag siktar på att inneha inom några få år.


danielaeriksson.jpgDaniela Eriksson (ke) - Jag läser mastersprogrammet i medicinsk bioteknik på KTH. Jag har ett brett intresse för naturvetenskap och teknik, och är särskilt intresserad av hur man kan använda sig av teknik för att studera våra gener. På fritiden ägnar jag mig åt träning i form av yoga, dans och klättring, och att läsa böcker.​


simon_85.jpgSimon Eriksson (fy) - Efter att ha tagit en kandidatexamen i astronomi så jobbar jag nu med en masterexamen i samma ämne vid Stockholms universitet. Astronomi är ett fantastiskt fascinerande ämnesområde som kopplar samman de ofattbart stora skalorna med de väldigt små. Fysikens lagar på atomär nivå avgör om en stjärna kan bildas eller inte och det är processer i flera generationer av stjärnor som i sin tur har gett upphov till byggstenarna för vårt solsystem och även oss själva. Ungefär 10% av atomerna i din kropp härstammar från Big Bang, resten har sedan dess skapats i stjärnors inre vid temperaturer kring en miljard grader, eller i infernot av deras dödskast - supernovor.


Charlotte.jpgCharlotte Flodin (bi) - Sedan barnsben har miljö- och rättvisefrågor varit det som intresserat mig mer än annat. Som följd har jag rest en hel del - både privat och inom min utbildning. Jag har en kandidat samt master i naturgeografi, båda är tvärvetenskapliga och har influerats kraftigt av kulturgeografi och politisk ekologi. Min master handlade om vattenresursutveckling i södra Tanzania. Jag älskar att odla och längtar våldsamt efter en egen kolonilott. Att prata miljö, flora, fauna, geologi, sociala system och globalisering med barn ger en riktig energikick!


VH85.jpgAlvin Gavel (fy) - Jag läser mastersprogrammet i teoretisk fysik på Stockholms universitet. Min fritid lägger jag på läsning, promenader och historisk fäktning.


ebba_g.jpgEbba Gideon (bi/ke) - Jag läser Bioteknik på KTH. Jag tycker att det är häftigt att det går att förklara så mycket med naturvetenskap. Jag är speciellt intresserad av kemin i människokroppen och sjukdomar. Innan jag hittade till KTH läste jag konst och genusvetenskap. På min fritid gillar jag att rita, träna, läsa böcker och träffa mina kompisar.


oliver.jpgOliver Glant (fy) - Jag läser kandidatprogrammet i fysik på Stockholms universitet. Jag drivs av en vilja att förstå hur saker fungerar och känner att fysiken ofta är en bra utgångspunkt. Några av mina största intressen är träning, matlagning och teknik.


rodrigo.jpgRodrigo Gonzalez(te) - Jag läser nu min master inom elkraft på KTH och är inne i mitt fjärde år av civilingenjörsutbildningen inom elektroteknik. På fritiden tränar jag boxning eller så mekar jag med antingen bilen eller motorcykeln. I gymnasiet läste jag fordonsprogrammet med inriktningen flygteknik så förutom elkraft och boxningen är flygplan ett stort intresse!


freddy.jpgFreddy Grip (fy) - Jag utbildar mig till gymnasielärare i matematik och fysik. Jag älskar att dela min fascination och intresse av naturvetenskap och teknik. Det bästa som finns är när stjärnglansen i besökarnas ögon tänds och de utbrister "Nu förstår jag". På fritiden gillar jag brädspel och politik.


gorgen.jpgGörgen Grönberg (fy) - Som person är jag en hängiven inspiratör och trivs med att motivera andra till kunskap. Därför kommer min studieinriktning till 4-6 lärare på Stockholms universitet väl till hands på Vetenskapens Hus där jag arbetar inom fysik. När jag inte undervisar på VH eller studerar tränar jag inom simning och löpning, läser en bok eller ser på någon komedi alternativt tecknade serier som är roliga, likaså.


jennie_hermansson.jpgJennie Hermansson (bi) - Jag läser till civilingenjör i bioteknik på KTH. Är en väldigt nyfiken person och intresserad av det mesta som har med naturvetenskap att göra, framförallt sjukdomar och hur människokroppen fungerar. På fritiden är jag mycket med min familj, vänner och tränar.


emmah.jpgEmma Hernejärvi (bi) - Jag blev klar med min masterexamen i biologi (inriktning molekylär & genetisk växtbiologi) sommaren 2014. Min dröm är att arbeta med växtförädling, att ta fram nya grödor som ska leda till ett mer hållbart jordbruk. När jag inte är på Vetenskapens Hus jobbar jag på Naturskyddsföreningen. Förutom naturvetenskap, så gillar jag även tv-spel, religionshistoria och dans.


VH85.jpgEmil Jansson (ma) - Jag utbildar mig till gymnasielärare i matematik och fysik och jag älskar att tillsammans med elever utforska och utveckla elevernas egna uppfinningsrikedom som är en stor del av vad som gör dessa ämnen speciellt intressanta. På fritiden är jag gärna ute och leker med min son. Datorspel och programmering intresserar mig även mycket.


philipjansson.jpgPhilip Jansson (te) –Jag studerar till civilingenjör i materialdesign på KTH. Efter min utbildning så har jag tänkt söka till en lämplig doktorandposition och sedan arbeta med forskning inom materialvetenskap. Som person är jag påhittig och älskar att lära mig nya saker. På fritiden gillar jag att komponera och spela musik, och när jag hinner… Baka!  


Karolina.jpgLina Jerrå (bi) - Naturen är det bästa vi har här på jorden och därför var det självklart för mig att studera biologi på universitetet. Efter min masterexamen har jag både jobbat med växter och djur och nu vill jag dela med mig av min kunskap och har därför börjat studera till lärare.


linnea.jpgLinnéa Joandi (bi) - Jag valde att studera kombinationsutbildning (SU) ingång biologi med engelska som mitt andra ämne för att jag tänker vara med att förändra och bevara världen. Lärarexamen använder jag mig av som ett verktyg för att förmedla ämneskunskaperna i biologi. Engelskan gör det möjligt att ta det till en global nivå. Facebook.


niklas_karlsson.jpg Niklas Karlsson ‎(te) - Jag studerar till civilingenjör inom maskinteknik på KTH. Som yngre hade jag en dröm om att bli en stor uppfinnare, vilket gav grogrund för ett teknikintresse som har vuxit med åren. Jag är både teoretiskt och praktiskt intresserad av teknik och älskar att mecka med bilar, elektronik, bygga etc. Jag trivs som bäst då i naturen och brukar vandra en hel del på fritiden.


VH85.jpg Oliver Krüger (ma) - Jag är doktorand vid Stockholms Universitet i matematik sedan 2014. Min forskning är i kombinatorik och Ramseyteori. Jag studerar framförallt en abstrakt form av nätverk som kallas för grafer. Under läsåret 2016/17 handleder jag gymnasieelever som gör projektarbete i matematik vid Vetenskapens Hus


Jonas Lantto.jpgJonas Lantto (ke) - Jag läser tredje året Kemivetenskap på KTH. Från början ville jag bara ha en naturvetenskaplig utbildning men Sedan när jag började insåg jag att man började förstå alla små saker som hände omkring en, t.ex. varför järn rostar. På fritiden dansar jag breakdance och lyssnar på musik.


denise.jpgDenise Lindberg (fy) - Jag läser mitt 2 år på kandidatprogrammet i nutrition på Stockholms Universitet och på Karolinska Institutet. Alltid haft ett stort intresse av hur människokroppen fungerar och kostens påverkan på vårt välmående. Utanför plugget har jag ett intresse för matlagning, främst vegetarisk kost. Gillar att träna, bl.a. dans.


Christina.jpgChristina Lindström (bi) - Jag har i grunden en gymnasieutbildning inom konst och design. Från denna plattform hittade jag med åren min väg till naturvetenskapen och läser idag kandidatprogrammet i molekylärbiologi vid Stockholms Universitet. För mig erbjuder både konsten och naturvetenskapen verktyg och metoder för att analysera den verklighet vi lever i. Förståelsen för världen och mänskligheten har alltid varit min ambition något jag hoppas kunna förmedla vid Vetenskapens Hus!


William_Lindström.jpgWilliam Lindström(bi) - Jag läser sedan hösten 2013 kandidatprogrammet i nutrition på Stockholms universitet. Nutrition (eller näringslära) är ett tvärvetenskapligt ämne, och genom att läsa kurser i både kemi och biologi får jag en bredare förståelse för matens så centrala betydelse i våra liv. På fritiden spelar jag badminton, och tycker om att laga mat och träna.


kiml.jpgKim Lundmark (fy) - Hallå där! Jag läser Sjukhusfysikerprogrammet på Stockholms universitet. Mitt val av program hade mycket att göra med mina intressen för medicin, kemi och fysik. På fritiden tycker jag om att titta på film, lira tv-spel och träna. Jag är också ett vandrande film-encyclopedia.


kajsa_m.jpgKajsa Matti (ma) - Jag studerar ämneslärarprogrammet i matematik och fysik på Stockholms universitet. Tidigare har jag läst naturvetenskapliga kandidatprogrammet i matematik i Lund som jag blev klar med våren 2014. Matte är verkligen något jag brinner för! På fritiden ser jag gärna på stand up eller bakar.


Maryam.jpgMaryam Mousa (Ke) - Jag läser kandidatprogrammet i kemi på Stockholms universitet. Att välja kemi var ett självklart eftersom jag alltid tyckt att det är så häftigt hur de små atomerna och molekylerna kan vara byggstenar till allt vi ser runt omkring. När jag inte pluggar eller jobbar på Vetenskapens Hus, umgås jag gärna med familj och vänner, läser en bok eller är ute och springer


dick85.jpgDick Moberg (bi) - Jag har genom hela livet varit otroligt intresserad av musik. Under gymnasiet läste jag musik och efter det spelade jag i punkband och turnerade i Europa. Men idag läser jag kandidatprogrammet i biologi vid Stockolms Universitet. Mitt intresse för biologi väcktes av att jag helt plötsligt började fascinera mig för hur en så enkel process som naturligt urval lyckats skapa de oändligt komplexa system vi kan se i naturen. Som besöksledare på vetenskapens hus hoppas jag kunna väcka samma nyfikenhet för naturen hos andra - biologi är verkligen det roligaste som finns.


oskarnordstrom.jpgOskar Nordström (fy) - Jag läser Civilingenjörsprogrammet för Maskinteknik på KTH, jag är intresserad utav hur fysiken och mekaniken bakom flyg och bil fungerar.


carlmagnus.jpgCarl-Magnus Olrin (fy) - Jag började kandidatprogrammet i fysik år 2012 på SU och hade motiveringen att det vore skoj att lära sig mera om alla coola saker som händer i världen (för alla coola saker händer i fysik). Mina hobbys inkluderar brädspel, studentkårs aktiviteter och dumheter.


fridaor.jpgFrida Orveland (bi) - Jag läser andra året på kandidatprogrammet inom Biogeovetenskap på SU, en väldigt bred utbildning som ger mig det bästa av två världar. Jag har alltid fascinerats av all typ av vetenskap men känner att den mer naturnära delen där jag får vara ute och känna och uppleva passar mig allra bäst. I framtiden vill jag inrikta mig mer mot miljöproblem. På fritiden tycker jag om att laga mat och baka, umgås med vänner, gotta in mig i sci-fi- eller fantasyfilmer och böcker samt att pyssla.


VH85.jpgAlf Pettersson (fy/ma) - Jag drivs av en okuvlig vilja att förstå mig på världen och hur den fungerar. Denna vilja tog mig till masterprogrammet i teoretisk fysik vid Stockholms Universitet. Min egen vilja att förstå har även drivit mig till att vilja förmedla den till andra, något jag får göra på Vetenskapens hus i min roll som besöksledare. Vid sidan av fysiken är jag aktiv inom klättring och långdistanslöpning. Näringslära och matlagning håller jag extra varmt om hjärtat, och avslutningsvis är jag en passionerad Hammarbysupporter!


VH85.jpg Markus Rainerson (bi) - jag går masterprogrammet i globalisering, miljö och social förändring vid Stockholms universitet. Det är ett tvärvetenskapligt program som hjälper en att lära sig hur miljö och samhälle hänger ihop. Jag tycker det är intressant med de olika konceptualiseringarna av naturen och miljön, och vad detta har för konsekvenser i naturen och samhället. Jag har tidigare jobbat som vikarielärare upp till gymnasiet, och läxhjälp.På fritiden dansar jag och spelar musik.


ericar.jpgErica Rosancer (ke/bi) - Jag doktorerar på skolan för Bioteknologi (KTH) och mer precist på avdelningen för Industriell och Miljöinriktad Bioteknologi. Jag forskar inom området bioprocess och i mitt forskningsprojekt arbetar jag med matavfall för att ta fram ett odlingsmedium till bakterien Escherichia coli. Syftet är att sedan, med hjälp av E.coli, som produktionsorganism, producera biobaserade material. Utöver mitt forskningsområde har jag ett särskilt intresse för proteinrening.


roumi.jpgRoumi Roumi (fy/ma) - Jag läser till civilingenjör i Teknisk Fysik på KTH. När jag inte pluggar så kollar jag oftast på film eller köper mig en ny mobil. I framtiden vill jag jobba på CERN och sen bli astronaut.


Nagham.jpgNagham Saleh (ke) -Jag läser till Civilingenjör inom Bioteknik på KTH. Jag är nyfiken på hur vetenskaperna kemi, fysik och teknik kan utnyttjas för att analysera ett biologiskt system. Jag vill skaffa många erfarenheter innan examen för att jag vill utvecklas och jag känner att jag redan har mycket att ge till omgivningen och samhället. Jag är engagerad och öppen. På fritiden läser jag filosofi, lagar mat, bakar samt lär mig latinska språk.


erik_soukka.jpgErik Soukka (te) - Jag går mitt andra år på KTH och läser till civilingenjör i maskinteknik. Min väg hit har inte varit självklar, på gymnasiet läste jag estetiska programmet med inriktning musik och visste knappt vad en civilingenjör gör. Men efter att ha pratat med andra som läste utbildningnen insåg jag att jag ville göra något liknande. Nu har jag hamnat rätt och gillar verkligen problemlösning och programmering.


lollo.jpgLouise Stjern (ke) - Jag kallas Lollo, pluggar civilingenjör i Teknisk Kemi på KTH, och gillar att äta upp kladdkakssmet innan det hinner bli en kladdkaka. Annars gillar jag också att göra kemiska samband och principer mer lättförståeliga, och att sprida min entusiasm för kemi till de elever som besöker mina pass på Vetenskapens Hus.


mirandastiernborg.jpg Miranda Stiernborg (ke) - Jag läser fjärde året på civilingenjör i bioteknik på KTH. I mastern har jag inriktat mig på medicinsk bioteknologi. Mina tre första år läste jag i studentstaden Uppsala. När jag sökte denna utbildning hade jag som vision att åka till Kina o forska på söta pandor. Men ju längre in i utbildningen jag kom desto mer har jag fått upp intresset för den biologiska tekniken och dess otaliga möjligheter att kunna revolutionera framtiden. Därför har jag nu istället en vision att doktorera inom bioteknik och faktiskt få vara med att revolutionera områden såsom medicin,teknik eller miljö. På fritiden gillar jag att vara med mina vänner, sova och fotografera. 

 


emils.jpgEmil Strand (te) - Jag började studera på KTH hösten 2013 till civilingenjör på programmet materialdesign. Varför det blev just den utbildningen är svårt att säga. Jag är intresserad av många olika teknikområden men materialdesign verkade roligast och jag hade, med facit i hand, rätt. Mitt stora intresse för teknik och hur saker fungerar hoppas jag kan inspirera andra att se hur häftig världen runt omkring oss är.


Ulrika.jpgUlrika Svane (bi) - Min vilja att förstå hur jorden och naturen fungerar och studera samspelet mellan människa och miljö gjorde att jag valde att läsa till en kandidatexamen i geografi. Klimatförändringar, livsmedelsförsörjning, miljövård samt landskapsförändring över tid och rum är sådant som intresserar mig särskilt. Jag är också nyfiken på pedagogik och utbildningsfrågor. På Naturens Hus träffar jag elevgrupper som vill lära sig om geologi, miljöfrågor och grön biologi. När jag är ledig är jag allra helst i naturen eller roar mig med matlagning och musikspelande.


olovtiblom.jpgOlov Tiblom (bi) - Nyligen slutförde jag en kandidatexamen i marinbiologi på Stockholms universitet och har nu siktet inställt på mastersexamen. Jag har ett stort intresse för växt- och djursystematik både ovan och under vattenytan. Därför spenderar jag mycket tid med att promenera ute i naturen för att kolla efter växter och djur. Vidare är dykning i kombination med undervattensfotografering en stor passion.


claestretow.jpg Clas Tretow (te) - Jag läser femte året på Civilingenjörsprogrammet Farkostteknik vid KTH. I min utbildning fokuserar jag just nu på främst undervattensteknik och systems engineering management. På Vetenskapens Hus undervisar jag i laborationer i robotprogrammering, 3D-skrivare, skyddsmaterial och miljövänlig sopsortering mm. Mitt genuina intresse för teknik kommer från att jag i tidig ålder utvecklade state-of-the-art barkbåts-system och komplexa legostrukturer.


joakimuhlin.jpg Joakim Uhlin (ma) - Jag läser just nu masterprogrammet i matematik, som är gemensamt program för SU och KTH. Matematik har alltid varit ett ämne som fascinerat mig. Jag är även intresserad av träning, politik och att dricka kaffe!


Ante.pngAnte Vallien (te) - Jag går tredje året på KTH med inriktning materialdesign. I gymnasiet gick jag natur i lilla Emmaboda i Småland. Jag kände att matematik och teknik var något som jag ville satsa på, så jag flyttade till Stockholm och började på KTH. Materialdesign valde jag för att jag fascineras av hur vetenskap på mikroskopisk skala kan påverka hur någonting beter sig i vardagen, på makroskopisk skala. Jag jobbar i Vetenskapens Hus eftersom jag vill visa hur intressant naturvetenskap kan vara.


sandra.JPG Sandra Voittonen (ke) Jag läser teknisk kemi på KTH med inrikting på energi och miljö. Jag blev tidigt engagerad av naturvetenskap och min nyfikenhet ledde mig till en kemiutbildning. På min fritid vet jag inget bättre än att sitta under en filt med en bra bok i ena handen och en varm kopp te i den andra eller att vara ute på resande fot.


Alexander Wiorek.jpgAlexander Wiorek (ke) Jag började studera på kemivetenskapsprogrammet på KTH 2012 där jag stormtrivs. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för naturvetenskap ända sedan barnsben, något som redan i lågstadiet fick min farmor att säga ”Alex, du är så påhittig, du borde bli uppfinnare”. På fritiden tycker jag om att jogga och vattna mina basilikaplantor ”Basil” och ”James”.


AndreasW.jpgAndreas Wrang (te) - Jag studerar till civilingenjör i maskinteknik på KTH. Jag är väldigt nyfiken som person och tycker därför det är kul att lära mig nya saker. Jag tycker även om att mycket av fysiken och tekniken man läser på högskolan går att tillämpa i vardagliga situationer. På fritiden gillar jag att träna, vara ute i naturen och så är jag aktiv som ledare inom Scouterna.​


Amanda.jpgAmanda Wännman (bi) - Jag läser andra året på marinbiologiprogrammet vid Stockholms universitet. Har alltid varit intresserad av djur och natur men blev fascinerad av havet och speciellt korallreven när jag reste som volontär i ett forskningsprojekt i Indonesien. Utöver det marina är jag också intresserad av zoologi och evolution, men hade gärna läst lite geologi och klimat. På min fritid när jag inte studerar, klättrar och dyker jag gärna.


 

Sidansvarig: Elin Ottergren, uppdaterades 2017-01-16