Lärarfortbildningar

För att anmäla dig klickar du dig vidare för att läsa vad som gäller för respektive fortbildning.

Priser

Tillhör du en skola eller kommun som inte slutit partneravtal kostar varje fortbildningstillfälle 1 000 kr fr o m 2017. För skola och kommun som slutit partneravtal är avgiften för lärarfortbildningen redan betald av huvudman. Betalning sker via faktura. Anmälan är bindande och eventuell avanmälan görs senast fem arbetsdagar före kursstart. I annat fall faktureras full kursavgift (gäller även partners).

Anmälan gör du via webbformulär som du finner vid respektive fortbildning nedan (klicka på Läs mer).


 • Under våren kommer vi att fortsätta med våra uppskattade prova-på-programmeringskvällar. Vårens först tillfälle äger rum den 25 januari. Först till kvarn...

  Möt då lärare Peter Svedman från Årstadalsskolan, som har deltagit i kursen "Digitalt Lärande och programmering i klassrummet" hos oss,

 • Möt Vetenskapens Hus tillsammans med Stockholms museer och kulturinstitutioner för att upptäcka nyheter som vi kan erbjuda dig och din skola, under årets skolmässa.

  Årets skolmässa hålls denna gång på Armémuseum den 30 januari 2017. Det blir en eftermiddag med mycket mingel och ett föredrag om Wikipedia. Delta dessutom i vårt gemensamma vinstlotteri! Denna eftermiddag blir ett ypperligt tillfälle att nätverka och bekanta sig med stadens kulturliv. Vi är 46 utställare som på ett eller annat sätt visar upp och berättar om våra verksamheter.

 • FULLBOKAD!
  Välkommen med din intresseanmälan till fortbildningen "Digitalt lärande och programmering i klassrummet" VT 2017 för lärare i grundskolan. 

  Anmälan är nu FULLBOKAD. Anmälan för reservplats >>