Lärarfortbildningar

För att anmäla dig klickar du dig vidare för att läsa vad som gäller för respektive fortbildning. Ladda ned våra fortbildningar som nu är på gång och planeras (pdf).

Beställningsfortbildningar

Om din skola eller kommun har avtal med oss så kan du även beställa en fortbildning.

Priser

Tillhör du en skola eller kommun som inte slutit partneravtal kostar varje fortbildningstillfälle 1 000 kr fr o m 2017. För skola och kommun som slutit partneravtal är avgiften för lärarfortbildningen redan betald av huvudman. Betalning sker via faktura. Anmälan är bindande och eventuell avanmälan görs senast fem arbetsdagar före kursstart. I annat fall faktureras full kursavgift (gäller även partners).

Anmälan gör du via webbformulär som du finner vid respektive fortbildning nedan (klicka på Läs mer).


 • Välkommen till en kväll där vi från bNosy inspirerar dig och visar ett nytt koncept för att lära de yngre barnen om magnetism.

  Vill du få konkreta tips på hur du kan lägga upp roliga aktiviteter så är denna fortbildning något för dig. Målgrupp är fritidspedagoger, förskolpedagoger och lärare i åk F-1 och är avgiftsfri. Inbjudan (pdf)

 • Vilka småkryp och andra organismer gömmer sig i våra vattendrag? Hur många ben har djuren i dammen, vad äter de och hur andas de?

  Det tar vi reda på genom enkla fältundersökningar i närmiljön. Välkommen på en halv dags fortbildning med tema liv i vatten.

 • Vilka växter finner vi på ängen?
  Välkommen på en  eftermiddags fortbildning där vi utforskar växternas mångfald genom enkla fältundersökningar i närmiljön.  Lär dig mer om hur växtens olika delar ser ut och fungerar och skaffa dig inspiration och tips till din undervisning.

 • Under våren kommer vi att fortsätta med våra uppskattade prova-på-programmeringskvällar. 

 • Välkommen med din intresseanmälan till fortbildningen "Digitalt lärande och programmering i klassrummet" HT 2017 för lärare i grundskolan. 

  Intresseanmälan till höstens kurs >>